Ta kontakt

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen tlf: 52 70 19 70

​iMi har et eget lite intimt kapell som pårørende har vist å sette stor pris på. Der kan en ha en minnestund med den avdøde før kisten kjøres til offentlig kapell/bårehus. Det har vist seg at lokalene innbyr til en annen fred og ro enn det offentlige kapell og bårehus gjør. Mange går ut og inn av kapellet og setter seg i en av sofagruppene, mens andre er inne i kapellet med den avdøde. Om de pårørende ønsker, har vi en kort andaktstund før minnestunden avsluttes og de pårørende følger kisten til kapellet/bårehuset der avdøde skal gravlegges.

 

Vår bedrift utfører alt innen service arbeider / montering av våre produkter , og våre fagfolk står gjerne til tjeneste med faglig orientering og hjelp.

Vår bedrift utfører alt innen service arbeider / montering av våre produkter , og våre fagfolk står gjerne til tjeneste med faglig orientering og hjelp.Tlf: 52 70 42 90

Skattkjær Skiferindustri a.s er et moderne steinhuggerfirma i Haugesund med et salgsdistrikt som dekker Nord-Rogaland og store deler av Sunnhordland. Vi har lange tradisjoner, og i dag er det 4. generasjon som viderefører dette faget. Firmaet ble etablert av Einar Skattkjær senior i 1967 og holdt da til på Hasseløy. Vi leverer gravminner, benkeplater i granitt og Silestone, et stort utvalg i skifer og granitt til utemiljø.

 

Blomsterdekoratører som har lang erfaring innen sorgbinderi både i Norge og utlandet Tlf: 52 71 73 55

Blomsterdekoratørene på Blomsten Inger Høyvik har lang erfaring innen sorgbinderi. Vi setter kundene, faget og kreativitet i fokus. Det er dette som gir våre kunder trygghet til å velge oss når det kommer til blomster. Har dere spesielle ønsker er det bare å ta kontakt for en samtale. Vi har blant annet laget Toyota-, BMW- og Hello kitty-logoer i blomster og mange andre spesielle blomster ønsker til ulike begravelser. Det eneste som setter grenser er kreativiteten.