iMi tilbyr nå minneside. På samme side kan man også søke etter dødsannonser

iMi Begravelsesbyrå skriver på deres facebookside at nå kan pårørende ha mulighet til å få minnesider. På samme side kan man også søke etter dødsannonser, bestille blomster og evt gi en minnegave.

Om imi

iMi Begravelsesbyrå har sine røtter i det som en gang het Indremisjonens sykepleie og som startet sin virksomhet blant syke og trengende i Haugesund i 1901. I 1963 ble Indremisjonens begravelsesbyrå opprettet som en egen bedrift. Senere ble navnet endret til iMi Begravelsesbyrå.

I 1997 samarbeidet iMi Begravelsesbyrå og Karmøy Begravelsesbyrå om å starte Haugaland Begravelsesbyrå AS for å betjene indre deler av Haugalandet med 50 % hver av aksjene. I 2007 kjøpte iMi ut Karmøy Begravelsesbyrå og fusjonerte iMi og Haugaland Begravelsesbyrå.

iMi Begravelsesbyrå har i dag to avdelinger på Haugalandet som markedsføres som iMi Haugesund og iMi Tysvær. Det juridiske navnet er Imi Haugaland Begravelsesbyrå AS. Hovedkontoret ligger nord i Strandgata i Haugesund. I tillegg har vi et besøkskontor på Stemnestaden i Grinde i Tysvær kommune. Vi har også et utstrakt samarbeid med Karmøy Begravelsesbyrå.

Både i Haugesund og Tysvær har vi nye, flotte og funksjonelle lokaler. Kontoret i Haugesund har utstilling av gravstein, kister og urner. I tillegg har vi et lite kapell. Mange har satt pris på å kunne ta avskjed med sine kjære her, da det innbyr til mer ro enn det en ofte opplever i et offentlig kapell eller bårehus.

Ved kontoret i Tysvær er det gode parkeringsmuligheter. I Strandgata i Haugesund tilbyr vi egen kundeparkering rett på sørsiden av nybygget.