Kirken i Haugesund – Oppdaterte forholdsregler i forbindelse med korona smitte.

Kunngjøring på hjemmesiden til Den norske kirke i Haugesund:

Begravelser vil bli gjennomført i stillhet.

Dette betyr at begravelsene ikke skal annonseres på forhånd, eventuelt uten tidspunkt for begravelsen. I praksis vil da de pårørende selv invitere sine nærmeste og senere annonsere at begravelsen er gjennomført i stillhet. Heller ikke kirken vil offentligjøre begravelser fremover

Begrenset antall deltagere: Deltagelse i begravelsene fremover vil kun være for nærmeste familie og begrenset i antall opp til 50 deltagere. Det er også viktig at personer som har utfordringer med lungesykdom ikke møter i begravelser.

https://kirken.no/nb-NO/fellesrad/haugesund-kirkelige-fellesrad/forsideoppslag/koronatiltak/?fbclid=IwAR1lvg8NOOI9yCxcMK6DKobhYKTgwxWAd_MpxhSV5DXDT1P7A5sY-dSyEgE