Begravelseblomster til Haugesund og Karmøy

Blomsten Inger Høyvik har nå oppdatert deres nettbutikk med de fleste av produktene fra vår blomsterkatalog, så nå kan du enkelt bestille begravelseblomster i nettbutikken og få din blomsterhilsen levert til seremoni sted i Haugesund og Karmøy.

Bestill blomster til begravelse i Haugesund eller Karmøy her

 

 

Blomsterdekoratørene på Blomsten Inger Høyvik har lang erfaring innen sorgbinderi.

Vi setter kundene, faget og kreativitet i fokus. Det er dette som gir våre kunder trygghet til å velge oss når det kommer til blomster. Har dere spesielle ønsker er det bare å ta kontakt for en samtale. Vi har blant annet laget Toyota-, BMW- og Hello kitty-logoer i blomster og mange andre spesielle blomster ønsker til ulike begravelser. Det eneste som setter grenser er kreativiteten. Vi leverer dine begravelseblomster til Haugesund og Karmøy.

ROBERT GRAY
Blomsterdekoratør/Fagansvarlig hos Blomsten Inger Høyvik

Utdannet seg som blomsterdekoratør i England i 1996 og har jobbet som blomsterdekoratør i Norge siden 2002. Robert Gray har spesialisert seg på sorgbinderi og har publisert 3 begravelsekataloger. Har du spesielle ønsker så er det bare til å ta kontakt.

Blomsten Inger Høyvik AS er en stor Blomsterbutikk med et stort og flott utvalg av blomster. Vi har stor anseelse innen blomsterbinderi og leverer blomsterkreasjoner til alle livets faser – glede og sorg. Du finner oss på Raglamyr i Haugesund.